fbpx

Vælg side

Konkurrence: Vind billetter til skifilm ved NAFF 2018 i København

Konkurrence: Vind billetter til skifilm ved NAFF 2018 i København

Photo: Zabardast – en rejsedagbog fra freeride-ekspedition i Pakistan, i hjertet af Karakoram. Photo credit: Jérôme Tanon

Vind 2 billetter til en af tre skifilm under NAFF 2018 – og kom ind og mærk sneen, suset, udfordringen og lykken ved ekstraordinære skioplevelser.


 

I samarbejde med Nordic Adventure Film Festival udlodder vi 2 billetter til 3 af de action-pakkede og storslåede film i kategorien ski og snowboard under filmfestivalen i Cinemateket, København den 20.-25. november. Skal du være en af de heldige vindere?

Konkurrencen køres via Skiers.dk’s facebookside. Deltag i konkurrencen her.

 

3 ekstraordinære filmoplevelser på højkant

Vi udlodder 2 billetter til hver af de tre følgende film:

  • ‘There’s Always Next Season’ fredag den 23. november kl. 21.15
  • ‘Zabardast’ lørdag den 24. november kl. 21.30
  • ‘The Empire of Winds’ søndag den 25. november kl. 16.30

Læs mere om de enkelte film nedenfor.

 

There’s Always Next Season

Instruktør: Carl Christian Lein Størmer

Bag den vildeste comeback-fortælling i snowboardhistorien ligger en helt utrolig historie. Den strækker sig over mere end to årtier og skildrer passionen, skønheden og brutaliteten ved snowboarding. Det er historien bag myten om en gruppe glemte snowboardhelte, der beviser, at alt er muligt, men som også minder os om, at intet varer evigt.
Gennem VHS-materiale fra arkiverne kommer fortællingen fra den underjordiske snowboard-scene i den arktiske by Tromsø i 90’erne. En profetisk butiksejer og hans Team Scheffler bestod af fem teenageryttere af hidtil uset talent. Femten år senere oplever en af disse ryttere et gensyn med sin egen opvækst, da han opsøger de resterende medlemmer. Det bliver en uforudsigelig og gribende fortælling om venskab, prøvelser og falmede drømme, men også en sidste chance for at gøre tingene rigtigt og at sætte deres mærke i snowboardens historie.

 

Medvirkende: Daniel Mikkelsen, Stian Tapani Gundersen, Roy Olsen, Stian Skjærvik
Norge, 2018
Spilletid: 111 min.
Engelske undertekster
Tilladt for børn over 15 år

Køb billet til filmen her.

 

Zabardast

‘Zabardast’ er en intim rejsedagbog om en utrolig freeride-ekspedition ind i hjertet af Karakoram-området. Det er en søgen efter et af de smukkeste bjerge i verden, som man kan stå på ski på fra 5.880 meters højde. Og det bliver et eventyr så fjernt, så højt og så forpligtet, at ingen fejl er tilladt.
I løbet af fem uger kommer besætningen dybere og dybere ind i Pakistan på en 150 kilometer lang rejse med komplet selvstændighed og uafhængighed. De kommer så langt væk hjemmefra, som man kan komme, og slæber slæder fyldt med mad, telte og solpaneler på tværs gennem gigantiske gletsjere. Det er et enestående mødested for freeride og bjergbestigning og et vaskeægte eventyr.

 

Medvirkende: Thomas Delfino, Léo Taillefer, Zak Mills, Yannick Graziani, Hélias Millérioux, Jérôme Tanon
Instruktør: Jérôme Tanon
Frankrig, 2018
Spilletid: 54 min.
Engelske undertekster
Tilladt for børn over 15 år

Køb billet til filmen her.

 

The Empire of Winds

I Patagonien forsvinder grænsen mellem fantasi og virkelighed. I løbet af de sidste 12 år har Thibaud Duchosal jævnligt pakket sin skitaske og taget turen til Argentina, tiltrukket af bjergenes fjendtlighed og muligheden for at udforske nye steder. Patagonien er det forjættede land og en helt enestående skidestination.

Da en fantastisk vinter er ved at nå sin ende på den sydlige halvkugle, mærker Thibaud, hvordan Patagonien kalder på ham for at vende tilbage og udforske. Men denne gang bliver det lidt anderledes. Han beslutter sammen med Johannes Hoffmann at tage på den ultimative sydamerikanske roadtrip.
Mellem ørkener og bjerge starter de en 1.500 km lang rejse til verdens ende, i selskab med den lokale gaucho-skiløber Lucas Swieykowski og et filmhold. Deres formål er at stå på ski på så mange toppe som muligt langs ruten ned til landsbyen El Chalten. Men det bliver ingen nem opgave, når vinden regerer som mester og giver usikre forhold på deres eventyr.

 

Medvirkende: Thibaud Duchosal, Johannes Hoffmann, Lucas Swieykowski
Instruktør: Laurent Jamet
Frankrig, 2018
Spilletid: 52 min.
Engelske undertekster
Tilladt for børn over 15 år

Køb billet til filmen her.

 

Nordic Adventure Film Festival 2018

Når Nordic Adventure Film Festival (N.A.F.F.) åbner dørene tirsdag d. 20. november er det fortsættelsen af en stærk tradition om en dansk adventurefilmfestival, som har fundet sted siden 1996. Med over 30 film på programmet om de virkelige eventyr fra både Danmark og resten af verden byder festivalen på et hav af oplevelser.

Læs mere om festivalen og årets program her og få det fulde overblik over de 9 danske film på programmet i år – der er store eventyr, adrenalinfremkaldende trailers og flotte billeder at finde.

 

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen er lavet i samarbejde med Nordic Adventure Film Festival.

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 15 år gammel.

Du deltager via opslaget på Skiers.dk’s facebookside. Gå til opslaget her.

For at være med i konkurrencen om 2 billetter til en af de tre filmoplevelser skal du:

  1. Kommentere opslaget på Skiers.dk’s facebook side, og skrive hvilken af de 3 film du gerne vil vinde billetter til – og hvorfor (nødvendig).
  2. Tagge den person, som du vil se filmen sammen med (valgfri).

 

Vinderen kontaktes direkte på facebook.

Præmien gælder kun til den valgte visning og kan ikke ombyttes til andre visninger eller penge.

 

Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller associeret med Facebook.

Kontakt os på alexandra@skiers.dk hvis du har spørgsmål til konkurrencen.

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...