fbpx

Vælg side

Ingen sne? Rulleski!

Ingen sne? Rulleski!

Vinteren har så småt lagt sig over Danmark, koldt, vådt og blæsende vejr.. Du sidder måske på kontoret og længes efter lange ture i bjergene på et par gode langrend ski i godt selskab, men chefen kan ikke lige give dig fri, kæresten har ikke mulighed for at tage med eller børnene har vigtige ting at give sig til i skolen. Frygt ej, vi har fundet løsningen til dig. RULLESKI!

Vi har testet rulleski en dejlig morgen, hvor vi tog os en tur rundt om Egå Engsø. Turen i sig selv var selvfølgelig smuk, men hvad der i virkelig var det mest smukke, var at kunne tage ud på ski midt i januar måned, i Danmark, med gutterne og have en fed tur. Følelsen på rulleski er det nærmeste du kommer langrend, så, kan du undvære store bjergtinder, har du brug for at varme op inden du skal ud på langrend i sne eller vil du bare gerne kunne stå på langrend når det passer dig, ja, så er rulleski lige noget for dig!

 

Rulleski er i særdeleshed en sport i fremdrift. Du ser ikke mange på rulleski for tiden, men antallet har været stødt stigende de seneste år og interessen er kun stigende. Men så igen, hvem elsker ikke ENDELIG at kunne dyrke sin form for ynglingssport til trods for den manglende sne her i landet? Vi forstår det i hvert fald godt.

 

 

Som det kan ses på billedet er rulleski noget for alle. Både de unge og lidt yngre 😉 og det er noget alle kan lære at stå på. Vi var selv lidt i tvivl om, hvordan man valgte det rigtige udstyr og hvad man skulle være opmærksom på. Alle vores spørgsmål og tanker blev besvaret med seriøsitet og professionalisme af Surfline, hvor vi her varmt kan anbefale at tage ud forbi, såfremt du skulle være interesset i at vide mere eller investere i dette udstyr.

Til den stærke (Under 80 kg): www.surfline.dk
Til den endnu stærkere (Over 80 kg): www.surfline.dk

 

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...