fbpx

Vælg side

Hør det nye danske ski & snowboardpodcast

Hør det nye danske ski & snowboardpodcast

Lyden Af Sne er navnet på det nye danske ski- og snowboardpodcast, der er produceret af os på Skiers.dk og vores venner fra Riders.dk. I det første afsnit kan du høre Jakob Ebskamp og Mikkel Hjort-Pedersen fortælle om den kommende danske skifilm.  

Interessen for ski- og snowboard er kæmpe stor i vores lille flade land, og det er bl.a. derfor at ”sne-sites” som netop vores og Riders.dk eksisterer. Vi er helt vildt glade for alle jer der læser med og viser interesse. Alligevel synes vi, at der har manglet noget i vores dækning af ski og snowboard. En del, hvor vi kan dykke endnu mere ned i emnerne og personlighederne vi beretter om. Derfor har vi startet en samtalepodcast, som vi har valgt at kalde ”Lyden Af Sne”.

I premiereafsnittet er bagmændene bag den kommende danske skifilm, Jakob Ebskamp og Mikkel Hjort-Pedersen, inviteret i studiet. De fortæller mere om forventninger, inspirationer og hvilke steder de skal filme henover vinteren, for bare at nævne lidt af det. Så hvis du vil blive klogere på dette spændende projekt, eller bare høre mere om to profiler i det danske skimiljø – så gi’ det et lyt.

Jakob Ebskamp på et C-rail under optagelserne til den nye danske skifilm

Vi fangede Morten Dahl, vært på første afsnit af Lyden Af Sne, til et par hurtige uddybende spørgsmål om podcasten:

Hvorfor hedder podcasten Lyden Af Sne?
Først og fremmest så synes vi at det lød catchy, og det gik fint i tråd med at vi gerne ville benytte lyde fra bjergene og sneen i selve podcasten. Men udover det, så dækker navnet også bredt, hvilket vi syntes var vigtigt. Planen er, at der kan være en skiløber inde i ét afsnit, i det næste er der så måske en snowboarder og i det tredje en udstyrsekspert der snakker om grej. Podcasten kommer ikke kun til at kredse sig om ét emne, og derfor skulle navnet også favne bredt.

Mikkel Hjort-Pedersen er manden bag kamerat under optagelserne til skifilmen

Kan du løfte sløret lidt for fremtidige gæster?
Der er så mange talenter og ildsjæle i det danske ski og snowboard miljø, som alle kunne være helt vildt spændende at få med, men lige i øjeblikket arbejder vi på at lave et afsnit med en af Danmarks dygtigste bootfittere, om alle skiløberes største mareridt: At finde den rigtige skistøvle. Udover det vil vi meget gerne lave et afsnit med Mikkel V. Jørgensen, der ikke bare er en af Danmarks dygtigste snowboardere, men også en indflydelsesrig herre, der bl.a. har startet snowboardmagasinet Slushice Mag. Sidst men ikke mindst vil vi også meget gerne lave et afsnit med fokus på laviner og lavinesikkerhed. Til dette afsnit vil det være fedt med et lille panel af eksperter, der kan gøre os klogere på det.

Indtil da, så synes vi, at du skal gå ind og høre første afsnit af Lyden Af Sne i din podcast app på telefonen, eller fang det på Soundcloud her: https://soundcloud.com/user-412393493

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...