fbpx

Vælg side

GoPro HERO6 black

Skiers.dk har testet det helt nye GoPro HERO6 Black, der er spækket med nye funktioner. Og vi elsker det!!!

Det nye GoPro HERO6 springer alle rammer med deres 4K60 billedkvalitet, den nye GP1-processor, high-definition billedstabilisering og lækker 240 fps Slo-mo funktion som gør det utrolig let at optage spektakulære videoer.

Med den nye GP1-chip får HERO6 en 2 x så hurtig ydeevne i forhold til forgængeren GoPro HERO5 Black.

Vi har selvfølgelig brugt kameraet på ski, og må sige at det virkelig er lækkert. Voice command gør det ekstra nemt at bruge også med skihandsker, så der er rig mulighed for at forevige de unikke øjeblikke også når det er rigtig koldt.

HERO6 black giver unikt fokus på selv de mindste detaljer i dine videoer med Slo-Mo funktionen. Slo-Mo ødelægger ikke kvaliteten og kan gemmes i 4K kvalitet med 60fps eller 1080p med utrolige 240 fps. Dine videoer kan altså køres ned i 10 % af normal speed og stadig se lækre ud i 1080p.

rsz gopro

Avanceret reduktion af vindstøj giver bedre lyd, og forbedret digital billedstabilisering minimerer sløring på billeder forårsaget af rystelser.

Touch-zoom i kombination med one-button betjening giver dig et kamera, som er enkelt og intuitivt at bruge, når adrenalinen er på sit højeste.

HERO6 kameraet er vandtæt helt ned til 10 meters dybde, så du kan bevæge dig fra land til vand uden først at skulle påmontere et beskyttende vandtæt etui.

FAKTA

  • 4K 60F og 1080P 240F (super slow-mo)
  • GP1 chip med optimeret billedkvalitet (12MP)
  • Voice command
  • Touch display
  • Vandtæt til 10 meter (med hus ned til 60m)

Pris: 4500,- DKK

SE VORES TEST HER:

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...