fbpx

Vælg side

Freeride DM 2016: Malene Madsen

Freeride DM 2016: Malene Madsen

(Foto: www.troelsiversen.com)

I næste uge er der Freeride DM 2016 i franske Tignes. Vi har i den forbindelse snakket med nogle af Danmarks største freeride-profiler for at blive klogere på dem samt Danmarks hyggeligste skievent.


Malene ”Turbomalle” Madsen
Danmarksmester i freeride 2015


Hvordan har du forberedt dig til Freeride DM 16?
Har desværre ikke fået kørt så mange konkurrencer, grundet aflysninger, som jeg havde håbet på. Men har igen i år haft masser af sne under fødderne og når ydereligere to internationale konkurrencer inden DM – så jeg skal nok føle mig godt forberedt til at forsvare titlen!  

Hvem skal man særligt holde øje med i år på herre- og damesiden?
Generelt skal man holde øje med St. Anton-crewet, som altid byder ind på podiepladserne. Min personlige største konkurrent er som altid Josefine Lützau – hende skal man altid have et vågent øje til.

Drengesiden er igen i år fyldt med masser af talent og alle i top 10 er i mine øjne værd at holde øje med! Det mest spændende er dog som altid, de nye ansigter, der år efter år kommer ind fra sidelinjen og snupper nogle af de gode placeringer fra de erfarne riders.

Hvorfor skal man komme til Freeride DM i Tignes i påsken?
Fordi det er så meget mere end et DM. Det er en hel uge, hvor alle de bedste danske riders mødes ét sted og tilsammen skaber et helt fantastisk socialt miljø. Når det er sagt, er ugen for alle, og man behøver ikke være en erfaren rider for at blive en del af sammenholdet og stemningen. Jeg kan kun sige, at det er den uge jeg ser mest frem til på hele sæsonen. Og er man glad for freeride, de franske alper, afterski og nye bekendtskaber, er det en uge man helt sikkert ikke skal snyde sig selv for.

Læs også: FREERIDE DM 2016: MARTIN SCHØBER

Læs også: DANMARKS HURTIGSTE FREERIDER

Turbo Malle Opel 5
(Foto: Niels Jakob Børre)

Turbo jan16 2 1
(Foto:Troels Iversen)

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...