fbpx

Vælg side

Fedt udstyr 2017

Fedt udstyr 2017

 

Skiers.dk har kigget på det danske skimarked, og udvalgt det udstyr, som vi mener man bør kigge en ekstra gang på før man køber nyt til næste offpist-skitur. 

BCA TRACKER3

BCA Tracker3

BCA Tracker3 sikrer med sine tre antenner en præcis, hurtig og effektiv søgning. Det er en opdatering af den legendariske Tracker2, som blev kendt for dens hurtige søgning og meget simple interface, som man hurtigt lærer at bruge.

Displayet opdateres øjeblikkeligt, så du har et realtime displat. Rækkevidden for bipperen er 50 m og dens tre antenner giver en meget præcis søgning, også ved laviner med flere ofre og begravede. En avanceret bipper, som ikke gør det sværere end det er. Nem at lære at bruge.

Vejl. pris: 2799 kr

Don´t Destroy What You Came To Enjoy

dont destroy t shirt only

Pas på bjergene og vis det med denne t-shirt. Det lille danske firma TGSiO – Thank God Summer is Over laver t-shirts, caps osv. til dig, som er glad for, at den danske sommer endelig er slut og at sneen begynder at falde i bjergene. 

Pris: 297 kr

www.tgsio.com

Helly Hansen W AURORA SHELL JACKET

HellyHansen

Helly Hansen har sammen med nogle af verdens bedste kvindelige professionelle freeride-skiløbere skabt Ullr Aurora Shell, der er designet så den kan tackle enhvert backcountry eventyr. Jakken har særlig pasform til kvinder og er lavet med Helly Tech Professional 3 lags membran, der har ekstra god luftgennemtrængelighed og en uovertruffen åndbarhed. Denne feminine jakke vil helt sikkert holde enhver skiløber tør, varm og komfortabel i dyb pulver sne.

Vejl. pris: 3499 kr

Helly Hansen WARM FREEZE 1/2 ZIP

48852 898

Markedets bedste termoundertøj i merinould. Med den unikkeLIFA®-fiberteknologi og udvendig førsteklasses merinould. Trøjen har fremragende isolering og fugttransporterende egenskaber til at holde dig både varm og tør.

Vejl. pris: 599 kr

Salomon QST 106

398633 0 U QST 106

Salomon QST 106 er efterfølgeren til Salomons populære Q-Serie. er en fremragende og meget alsidig ski for den øvede/ekspert skiløber, der aldrig ved, hvad en dag på bjerget bringer. Skien er med sin 106 mm under foden en perfekt pudder ski som kan klare alle vejrforhold. Den er bygget op med rocker i tip og en flad tail, og med denne konstruktion får du en ski der flyder i dyb sne, føles meget adræt gennem træerne, og med ABS sidewall hele vejen rundt, har den solidt kantgreb, også på pisten. Skien har honeycomp i tip og tail, hvilket giver en lav svingvægt. Den er utrolig let og manøvredygtig og samtidig masser af power, så du har fuld kontrol når du giver den rigtig gas.

Vejl. pris: 4,800 kr (uden binding)

Salomon Qst Pro 130

391533 0 M qst pro 130 blue 

QST Pro er en helt ny støvleserie fra Salomon. QST Pro 130 Top er en top-performance offpiste skistøvle til den krævende skiløber, der synes at offpiste skistøvler også skal kunne performe på pisten. Støvlen performer og hiker bedre end nogen anden i sin klasse takket være det revolutionerende Endofit design. Med My Custom Fit 3D og Custom shell 360 °, kan du kysse vabler farvel da du her har en støvle, der forstår, at ikke to fødder er ens, og kan derfor kan tilpasses 100% til brugerens fod. Med Surelock hike funktionen kan man hurtigt åbne støvlen og har også mulighed for at løsne den. Det gør at du lettere kan bevæge dig hvis du skal hike, traversere eller blot gå almindeligt.

Takket være den nye udviklet Twinframe² Shell og Oversized pivot har denne støvle ubesværet og præcis kraftoverførelse, dynamiks flex og bedre rebound.

Ideel til den aggressive skiløber der løber på hele bjerget.

Vejl. pris: 3,800 kr

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...