fbpx

Vælg side

“Endnu en megagod uge”, lyder det fra Din Camp

“Endnu en megagod uge”, lyder det fra Din Camp

Photocredit: Emil Møller

Trods småudfordringer har DinCamp endnu engang været særdeles vellykket. Ugen har budt på crash i mere end en forstand, god stemning, skiløb og ikke mindst læring og udvikling i parken.

______________________________________________________________________________

Læs her den sidste reportage direkte fra Din Camp; hør om alle konkurrencerne, de bedste crash og hør hvordan både trænere og deltagere oplevede årets camp.

______________________________________________________________________________

Din Camp uge 42 – Endnu en megagod camp!

Sidste fredag rundede vi Din Camp af på god og grundig manér i Betterparken i Hintertux. Vi afholdt en konkurrence, hvor alle hold skulle vise alle de nye tricks de havde lært bedst i ugens løb.

Snowboardholdene havde deres legendariske ollie session, hvor det handlede om, hvem der kunne lave den højeste ollie over en stang mellem to skistave – en slags omvendt Limbo. Her var det Jesper Lund og Frederik Ahlefeldt, der dystede til det sidste, og til sidst løb Jesper Lund med sejren.

Jesper Lund - vinderOllie

(Photocredit: Emil Møller)

På Thomas Trads’ hold spillede de skate også kaldet ”slvsh”, som består i at én laver et trick, og så skal de andre på holdet lave det samme. Lander man ikke tricket, får man et bogstav. Den der først har alle bogstaver i ordet, SKATE eller SLVSH, taber. Her ses Trads’ hold i højt humør.

Tradshold

(Photocredit: Emil Møller)

Vi sluttede dagen i parken samlet, for at runde hele ugen af sammen. Det gjorde vi på bedste vis med Hintertux’ og Betterparks længste train. Nedenfor ses først hele holdet samlet, og efterfølgende hvordan de er sendt af sted i en lang række.

Hele holdet rigtigtTrain2Train

(Photocredit: Emil Møller)

Det kan vist beskrives som smukt kaos 🙂 

Vi kørte alle i en lang række ud over det samme hop.

”Det var rigtig fedt da man havde hoppet, og man så bare kunne kigge tilbage på en masse mennesker, som kun var fra Din Camp” – Rasmus DJ.

 

Om aftenen holdt vi præmieoverrækkelse, hvor trænerne belønnede de deltager, der havde gjort en ekstra indsats og skilt sig lidt ud i ugens løb. Præmierne var sponsoreret af Nautic Surf og Ski og de blev taget godt imod af alle modtagerne.

Traditionen tro havde vi en limbokonkurrence, hvor alle fra Din Camp deltog. Efterfølgende havde Mikkel Hjort-Pedersen lavet et crash edit, hvor hele ugens vildeste og sjoveste styrt var med. Der var også en præmie til den, hvis styrt der fik publikum til at lave mest larm. Sejren for det bedste og mest nervepirrende styrt gik til Rasmus Dorph Søgaard, som vandt et par Anon M3 goggles, som også var sponsoreret af Nautic Surf og Ski.

Crash edit vinder

(Photocredit: Maya Casier)

Alt i alt har det været en rigtig god camp, humøret og stemningen har været i top lige siden folk satte sig ind i bussen og drog afsted mod Hintertux; på trods af diverse småforhindringer.

”Jeg synes, at det har været en megagod tur! Stemningen har bare været helt i top, fra vi satte os ind i bussen og forlod Danmark fredag aften og til vi kom hjem igen søndag morgen ugen efter. Lige meget om man skulle vente 8 timer i en gudsforladt by i Tyskland fordi bussen var gået i stykker, eller om man ikke kunne se en hånd for sig i parken, har der stadig bare været liv og glade dage, og alle har haft det megafedt sammen. Skimæssigt føler jeg, at jeg har fået en god portion teknik med i rygsækken, som jeg er helt sikker på, at kunne bruge til at blive endnu bedre i parken fremover. Det er stensikkert ikke sidste gang jeg skal med på Din Camp!”, fortæller førstegangs deltager på Din Camp, Amanda Friedel Jakobsen.

Din camp er arrangeret i samarbejde med Danmarks Skiforbund og Nautic Surf og Ski – så en KÆMPESTOR tak til dem!

Skrevet af Din Camp arrangør, Laura Kornerup Jensen.

– Din Camp, Playground SNOW.  

 

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...