fbpx

Vælg side

Endnu en hilsen fra Din Camp

Endnu en hilsen fra Din Camp
Emil Møller

Din Camp fortsætter den gode stil: Fra blue bird til white out til delvist blue bird igen. Vejrmæssigt har det været lidt op og ned, men campers’ne kører stadig på, trænerne motiverer og humøret er højt!

______________________________________________________________________________________________

Læs her det nyeste postkort fra Hintertux. Laura giver dig endnu et indblik i hvordan det går alle campers’ne på Din Camp.

Tirsdag havde vi ”hviledag” på Camp’en, hvilket vil sige undervisningsfri. Her havde campers’ne mulighed for at køre lidt selv og øve sig på deres tricks, samt at få slappet lidt af i kroppen. Det gav samtidig trænerne mulighed for at kunne køre deres eget show og shredde derudad.

Resultatet af trænernes fritid så blandt andet således ud: 

Resultatet af trænernes fridag

Photocredit: Emil Møller

Tirsdag aften havde vi en eksklusiv ’Din Camp filmvisning’, hvor vi så ”Be Inspired”; en skifilm, som endnu ikke har haft danmarkspremiere. Filmen blev taget rigtig godt imod.

Onsdag stod den på undervisning igen. Alle var klar til at fortsætte, hvor de havde sluppet mandag og få de nye tricks i hus! Vejret var dog ikke helt med os, så det var svært at se noget som helst. Det satte en lille dæmper på den ellers rigtig gode stemning.

Humøret kan dog tydeligvis ikke pilles helt ned, trods whiteout (dårlig sigtbarhed). 

Whiteout

(Photocredit: Emil Møller)

Torsdag kom det gode vejr tilbage. Alle var på toppen og helt klar til at give alt, hvad de havde i sig! Gåpåmodet var enormt; intet kunne stoppe det store engagement, som var at finde på alle holdene!

Om aftenen stod den på trampolintræning og videofejlretning, således at alle campers’ne er forberedt til den sidste undervisningsdag i Hintertuxer Gletsjerens Betterpark.

Alt i alt er motivationen og modet meget stort og alle har virkelig lyst til at lære nye tricks, hvilket kun gør det sjovere og lettere for trænerne. Mens vi glæder os til de sidste dage, krydser vi fingre for fortsat godt vejr og højt humør, selvom humøret ikke er til at pille ned! 

Højt humør

(Photocredit: Maya Casier)

 

– Laura Kornerup, Din Camp arrangør, Playground SNOW

 

Se flere stemningsbilleder fra Din Camp

På trod af tæt snefald træner og træner campers’ne stadig benhårdt! Og har det også sjovt 🙂 

Ekstra3Ekstra

Ekstra2

(Photocredit: Emil Møller) 

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...