fbpx

Vælg side

Efterskole DM i JIB – ski og snowboard

Efterskole DM i JIB – ski og snowboard
Efterskole DM i JIB – ski og snowboard, blev i år afholdt på Oure Efterskole, hvor Aabybro, SINE, BGI og Oure var med, og 42 deltog i konkurrencen.
Det har været to dage på Oure ovre med fuld fart på ski og snowboard, og to dage med nye venskaber på tværs af de fire efterskoler der deltog.
Det hele startede tirsdag eftermiddag, hvor de første deltager kom. Her var der åben træning i parken, og senere udspring i svømmehallen.
Onsdag var konkurrence dag, der begyndte med endnu en åben træning, efterfulgt af en kvalifikation.
De to meget kompetente dommere, Thomas Trads og Frederik Højgaard holdte et lille oplæg i pausen inden finalerne, for alle deltagerne.
Selve finalen blev kør som en “knockout” efter resultaterne fra kvalifikationen, og der blev sat mange fede tricks, der fik de publikum op og stå.
Der var kommet rigtig mange elever fra Oures andre sportslinjer til finalerne, så mere en 100 mennesker var samlet.
Resultater:
Snowboard drenge
  1. Mathias Hovesen – Aabybro
  2. Alfred Jensen – Oure
  3. Oliver Bugge – Aabybro
Ski Piger
  1. Ida-Marie Skov Madsen – SINE
  2. Nicoline Kjær Sørensen – BGI
  3. Karla Vitus Schaarup – BGI
Ski Drenge
  1. Kristian Varding – SINE
  2. Frederik Nordmann – BGI
  3. Frederik Pagh – Oure

SNB Drenge

 

Ski Piger

 

Ski Drenge

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...