fbpx

Vælg side

DM 2016 – Ski- og boardercross Edit og Billeder

DM 2016 – Ski- og boardercross Edit og Billeder

De første danmarksmestre er nu fundet. Årets DM i Ski- og Boardercross er løbet af stablen i det norske og det blev en fed dag på en svær bane med høj fart og gode vibes.


En tåget morgen lagde scenen om en svær bane med 6 banked hjørner og 2 kickers, som årets DM riders skulle kæmpe sig ned af i heats på 4 riders. 

Der skulle findes fem danmarksmestre i kategorierne Herrer Ski, Herrer Board, Overall Damer, Junior Ski og Junior Board. De absolut hurtigste danskere på ski og board. Grillen blev fyret op og monsters blev tyllet så deltagerne kunne få energien til en dag med en masse crashes, airtime og fart.

Kvalifikationerne blev afviklet over morgenen hvor finaledeltagerne skulle findes ved skarp observation af det rutinerede dommerteam; Christoffer Hove og Rasmus DJ. Reglerne var således at kun skulderskub var tilladt på banen og at man ellers var fri til køre som man ville, så længe man rundede alle porte. Missede man en port, blev man disket. 

DSC 0820

DSC 0853

Finalerne:

Mændenes finale på ski stod mellem Andreas Secher, top seedede Brian Christiansen, Rasmus Brejl og Meino Pedersen, der i fuld enighed besluttedem, at finalen skulle køres switch (baglæns). Der blev fra start lagt hårdt ud af Rasmus Brejl, der tog føringen kort efter start, da resten af feltet faldt i første sving. Meino Pedersen fik kæmpet sig godt efter det tabte til Rasmus Brejl, som dog holdt føringen til mål. Brian Christiansen kæmpede sig ind på en 3. plads uden meget konkurrence, da Andreas Secher kørte af banen kort før mål.

DSC 0942

DSC 0926

Damernes finale blev kørt af Naasu Tremel, Maya Casier, Bella Nielsen – som kørte some eneste snowboartder med i ski finalen – og Isabella Tvede-Jensen. Der var hård kamp om pladserne i de første sving, hvorefter Isabella Tvede-Jensen tog føringen og holdt den helt til mål. Naasu Tremel tog andenpladsen imens Maya Casier kort efter kom ind på en 3. plads.

Mændenes snowboard finale blev til et opgør mellem alderspræsidenten og de unge drenge. Toke Boss, Henrik Møller, Jonas Strømsted og Lasse Lehwald kørte meget tæt op igennem hele finaleløbet, hvor Jonas Strømsted til sidst trak fra og kørte ind over målstreget i et kæmpe backflip.

Samlede Resultater:

Mænd ski:
1. Rasmus Brejl
2. Meino Pedersen
3. Brian Christiansen

Dame ski/board:
1. Isabella Tvede-Jensen
2. Naasu Termel
3. Maya Casier

Junior ski:
1. Meino Pedersen
2. Julius Sørensen

Mænd board:
1. Jonas Strømsted
2. Lasse Lehwald
3. Henrik Møller

Juinor board: 
1. Henrik Møller
2. Jacob Birkholm

 

Her er dagens edit: (produceret af Playground Productions)

{vimeo}161962655{/vimeo}

DSC 0865

 

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...