fbpx

Vælg side

DM 2016 – Big Air Finale Edit og Resultater

DM 2016 – Big Air Finale Edit og Resultater

Dysten mellem landets bedste i luften stod idag på den største kicker i Ringkollen Parken. DM i Big Air 2016 er officielt løbet af stablen med et brag.


Niveauet lå igen rigtig højt i den danske top på ski og snowboard. Flere riders havde brugt den resterende uge på, at teste de store hop i parken, imens flere nye riders løbende kom til. På selve dagen troppede gamle kendinge som Lasse Svendsen op for at vise de nye riders hvor skabet skulle stå.

Thomas Trads skulle op og forsvare sin sølvmedalje fra 2015 og var fra starten top seeded til at snuppe guldet i år. Jokeren Andreas Secher havde i løbet af sæsonen skabt røre i miljøet med diverse dobbeltflips og rigtig solide bangers i posen fra de store kickers i Mammoth og havde lagt sig selv som bejler til guldet. 

DSC 1198(Thomas Trads finpudser stilen)

Dagens Big Air kicker var en ordentlig børge på 16m table i formen “step-down”. Den skød dejligt, så dagens riders kunne ligge gode flips i deres rotationer. Formatet bestod af en ekspression session på tid, hvor alle riders skulle nå så mange labs som muligt, hvor de blev bedømt på stil, eksekvering, teknisk sværehedsgrad og progression. Derefter blev 5 riders i fra hver kategori sendt i finalen og skulle kæmpe om guldet.

DSC 1105 1

Vejret var med os idag med vindstille og lidt sol hist og her. De sprøde tunes flød ud fra DJ’ens speakers og badede bjerget i fed stemning.

Dagens dommerpanel bestod af skadede tidligere danmarksmester Rasmus DJ, Ole Kjus og norkse Michael Williksen. 

Se HER et edit fra dagens Big Air og find ud af hvem der snuppede guldet:

{vimeo}162127002{/vimeo}

RESULTATER DM I BIG AIR 2016:

Herrer ski:
1. Thomas Trads
2. Lasse Svendsen
3. Andreas Secher

Damer ski:
1. Isabella Tvede-Jensen
2. Sofia Fuglsang

Herrer board:
1. Rasmus Brøgger
2. Jonas Strømsted
3. Mikkel Jørgensen

Damer board: 
1. Bella Nielsen

Junior ski:
1. Meino Pedersen
2. Julius Sørensen
3. Oliver Sørensen

Junior board:
1. Henrik Møller
2. Osmo Mikkola

DSC 1151

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...