fbpx

Vælg side

DIN CAMP – nu også til youngsters (NYHED)

DIN CAMP – nu også til youngsters (NYHED)

Nu går der ikke længe før du har muligheden for at tage med på sommerferiens sjoveste camp. Om to måneder vender Din Camp snuden mod det legendariske Tignes, hvor du både kan shredde i snowparken, blæse ud over hop på downhill mountainbike og arbejde på en killer summer tan – alt dét i en og samme uge.


Hvad: ski camp, snowboard camp og downhill mountainbike camp for alle aldre
Hvor: Tignes (franske alper)
Hvornår: Uge 29 (fredag 15. juli – søndag 24. juli)

Din Camp tilbyder denne sommer hele tre forskellige camps:

DIN SNOW CAMP – Den vil alle kender

Få lov til at shredde sammen med danmarksmesteren Thomas Trads, TV-stjernen Rasmus DJ og solkongen Tobias Himmelstrup. De glæder sig til at udfordre og udvikle dine evner i snowparken, give dig masser af high fives, gode råd og grineflip. Om du aldrig har sat fod i en snowpark før, eller er ekspert, så har Din Camp undervisning til netop dit niveau. Ud over undervisningen vil du nok også blive udfordret i minigolf, flyve længst ud af vanderutsjebanen og at lave den største ollie på skateboard.

Mere info: http://www.playgroundsnow.dk/freestyle-camps/din-camp-sommer/uge-29/

IMG 7070
(Foto: Playground Snow)

DIN BIKE CAMP – action på to hjul

Din Bike Camp giver dig chancen for, at gøre dét mange mountainbike udøvere drømmer om – at køre downhill mountainbike i en hel uge i en uendelighed af trails. Glæd dig til at udvikle dig helt vildt, blæse ud over hop og fræse rundt sammen med andre mountainbike-entusiaster og Danmarks sjoveste dirtbiker, Gregers Pedersen. Efter en udfordrende dag på cyklen vil dine, og de andre camp-deltagers evner også blive udfordret i bl.a. minigolf, vandrutsjebane og what not.

Mere info:http://www.playgroundsnow.dk/bike-camp-uge-29/

IMG 7147
(Foto: Playground Snow)

DIN YOUNGGUN SNOW CAMP (NYHED)

Er du under 14 år, men alligevel gerne vil med på DIN CAMP? Så har vi en god nyhed til dig. Din Camp har i samarbejde med Hareskoven Skiklub og Københavns Skiklub udviklet Din Younggun Snow Camp – En freestyleski- og snowboardcamp som henvender sig til aldersgruppen 8-13 år. Youggun-holdet vil få deres helt egen træner, som tilpasser den sjove undervisning og niveauet til aldersgruppen.

På Din younggun Camp skal man have en værge med, men værgen behøver ikke at komme med op på gletsjeren, da Din Camp nemlig har en younggun-mutti med, som sørger for at alle youngguns dagligt kommer til og fra undervisning og de forskellige aktiviteter.

Mere info: www.playgroundsnow.dk/din-younggun-camp-nyhed/


Gør noget ekstraordinært og hold sommerferie med Din Camp! Det bliver EPISK! 

Hold dig opdateret med Din Camp og andre Playground SNOW events på Facebook: https://www.facebook.com/playgroundsnowclub/?fref=ts og Instagram: Playground_snow og tilmeld dig Din Camp uge 29 FB begivenheden på https://www.facebook.com/events/725379787594466/.

TILMELDINGSFRIST: 03. Juni 2016

{Vimeo}103313534{/Vimeo}

Playground Snow

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...