fbpx

Vælg side

Din Camp er skudt i gang!

Din Camp er skudt i gang!
Foto: Emil Møller

Der meldes blue bird forhold og store forbedringer i parken. De første par dage af Din Camp er allerede gået, og flere begivenhedsrige dage er i vente.


Din Camp er en freestyle ski- og snowboardcamp for dig der gerne vil forbedre dine evner i parken. Campen afholdes i denne uge i efterårsferien i Hintertux, Østrig, hvor du har adgang til en af Europas fedeste snowparker.


Hør Laura Kornerup Jensen, Din Camp-arrangør, fortælle om de første par dage af Din Camp:

Fredag aften inden efterårsferien rullede bussen fra København henover Fyn og Jylland og samlede alle de friske og velforberedte campers op og fortsatte kursen mod Hintertux.

Efter et længere pitstop på 8 timer var vi alle helt klar til at ramme Hintertuxer Gletsjeren. 

Første dag i Betterparken startede traditionen tro ud med fælles opvarmning, og derefter holdinddeling – og så var det endelig tid til at shredde derudad. Vejrguderne var virkelig med os på førstedagen, hvor den stod på blue bird og ingen vind. Det kunne ikke blive en meget bedre dag at starte Din Camp på!

Opvarmning  (Foto: Emil Møller)

Andendagen startede ud med en eftermiddagstrampolinsession, hvor alle gav sig 100%, og derefter var vi klar til at tage hul på dag to i Betterparken. Allerede efter kun to dages træning var alle varme og der var store fremskridt at se i parken. Alle campers blev filmet, og samme aften blev optagelserne brugt til videofejlretning, hvor deltagerne fik mulighed for at se sine egne præstationer og mangler på skærmen.

Om aftenen blev den nye One&More-film også vist for alle deltagere, så vi alle kunne få lidt inspiration. Her fik vi også mulighed for at se nogle af trænerne udfolde sig, som alle medvirker i filmen. De har alle selv været begyndere engang og deltagere på Din Camp, og nu er de med i den første danskproducerede skifilm og ligger i toppen af dansk freestyle ski og -snowboard.

Fremskridt og grænser der overskrides

Rasmus DJ’s hold, som er begynderholdet, satte allerede 3’ere på andendagen, hvilket mange af de deltagende campers aldrig har gjort før. 

(Foto: Emil Møller)

Trænerne stiller tilpas store krav og motiverer deres elever til at yde deres bedste uden at blive dumdristige. Det er fin balance. Alle trænerne er meget imponerede over deres deltagere og glæder sig til at se, hvilke fremskridt de gør i løbet af hele ugen.

Humøret er højt, stemningen er god og efter to dage med undervisning i parken må det være tid til en hviledag, hvor alle kan øve sig på, hvad de har lært indtil nu og få slappet lidt af i kroppen.  

Vi ser frem til flere megafede og begivenhedsrige dage i Hintertux! 

– Laura Kornerup Jensen, Din Camp, Playground SNOW.


Din Camp afholdes hvert år i uge 29 og igen i uge 42 i efterårsferien, så hvis du godt kunne tænke dig at forbedre dine skills i parken, men ikke nåede at få tilmeldt dig i år, har du altid chancen igen næste år! Hold dig opdateret på Playground SNOW eller her på Skiers.dk, så du kan få dig meldt til i tide.

 

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...