fbpx

Vælg side

Danske iværksættere bag nyt goggles-brand: Mød MessyWeekend

Danske iværksættere bag nyt goggles-brand: Mød MessyWeekend

Den danske startupvirksomhed MessyWeekend sælger googles som de første danskere nogensinde. MessyWeekend-goggles har høj kvalitet, grøn ambition og en skarp pris. Skal du også have fingre i et par? Læs om de danske iværksætteres disruption af brilleindustrien.


 

I oktober lancerede den danske startupvirksomhed MessyWeekend en crowdfunding-kampagne for deres nyeste skud på stammen: goggles. Med det nye produkt bliver MessyWeekend det første danske goggles-brand nogensinde! Crowdfunding-kampagne skal hjælpe virksomheden med at realisere planerne om at sælge deres goggles på globalt plan – og disrupte skibrilleindustrien. Ikke mere overpris for kvalitetsgoggles, er deres mål. Det er et ambitiøst projekt – og vi støtter 100%!

 

Vil du have fingre i de sprøde goggles som en af de første – og samtidig støtte MessyWeekend i deres disruption af skibrilleindustrien? Find crowdfunding-kampagnen her og forudbestil MessyWeekend-goggles til en ekstra skarp pris (OBS: Kampagnen er afsluttet).

 

MessyWeekend goggles - samlet pakke inkl. ekstra linse

MessyWeekend produktpakke: Goggles i kasse inkl. ekstra linse og MW stickers.

 

Danske goggles – high five!

Endelig nogen der tør at udfordre de store spillere på skiudstyrsmarkedet! Og så endda et par danske gutter med en grøn ambition. High five. MessyWeekend leverer ikke bare et kvalitetsprodukt til en god pris. De sørger samtidig også for at passe på planeten. For hvert par goggles solgt faciliterer MessyWeekend oprydningen af 10 kg plastikaffald. Sejt ikke?

 

Hos MessyWeekend er grønt ikke = dyrt. Faktisk forsøger virksomheden netop at gøre op med uforholdsmæssigt dyre skibriller. Deres mål er at disrupte markedet med et par kvalitetsgoggles til en konkurrencedygtig pris. For lad os være ærlige. Skigear kan til tider være en smule dyrt – især hvis man skal være med på det nyeste nye.

 

Marc Østerskov, en af iværksætterne bag MessyWeekend, forklarer:

“Forbrugerne betaler ofte overpris for skibriller, fordi nogle få store spillere dominerer markedet. Vores mission er, at levere mere value for money med goggles der kvalitetsmæssigt er på niveau med langt dyrere brands“.

 

Et par goggles fra MessyWeekend inklusiv en ekstra snelinse kommer til at koste 799 DKK.

 

100% fundet på under 2 timer

Der kan ikke stilles tvivl til projektets relevans og popularitet blandt danske og internationale skiløbere (og andre interesserede). På mindre end 2 timer var projektet fuldt finansieret. MessyWeekend havde et mål om at samle bare 50.000 kr. til projektet. Kun en uge senere var kampagnen godt på vej mod en halv million kroner, og MessyWeekend sluttede med at samle mere end 3 millioner kroner til projektet – meget mere end de havde turdet håbe på. Mere end 4.600 personer støttede projektet og bestilte deres første MessyWeekend goggles via Kickstarter kampagnen. Det tegner til at blive en god forretning. Og det tyder på, at MessyWeekend virkelig har ramt spot on!

 

Kampagnen er afsluttet, men du kan nu i stedet bestille goggles direkte fra MessyWeekend her »

 

MessyWeekend Goggle Red Yellow XE-ONE linse

Red/Yellow Mirror med XE-ONE linse. Perfekt til solrigt vejr

 

4000 goggles skal produceres inden sneen for alvor falder

MessyWeekend får travlt på fabrikken. Det er ambitionen at producere og levere 4000 goggles til skiløbere over hele verden inden sæsonen begynder. Der er heldigvis booket tid på fabrikken, og produktionen af de første briller er i gang. MessyWeekend forventer, at de allerhurtigste købere (Super Early Birds) får deres goggles allerede i december.

 

Vi spurgte Marc Østerskov fra MessyWeekend:

Kan I overhovedet nå at levere på den høje efterspørgsel og producere goggles til de mere end 700 dedikerede købere?

Marc svarer:

”Vi har reserveret de første 1000 goggles til Super Early Birds, og vi leverer dem i starten af december. De resterende 3000 lander på vores lager i Hong Kong i starten af januar, hvorfra vi sender dem ud til vores backere over hele verdenen. Indtil nu har vi solgt til mere end 20 lande. Det er helt vildt!”

 

MessyWeekend-brillens kvalitet og design

Skibrillerne er nøje udviklet og kombinerer kvalitet og funktionalitet med et minimalistisk design.

 

Funktionaliteter:

  • XE-ONE™ linseteknologi – som sikrer optimal sigt og kontrast i al slags verj
  • Anti-tåge-ventilationssystem og -beklædning
  • Fuld UV400 beskyttelse
  • Let udskifteligt linsesystem
  • Ramme i super fleksibelt, holdbart og letvægt termoplastik, som giver et godt fit
  • Trelags skumteknologi som beskytter dit ansigt mod sne og vind, og som giver ekstra komfort
  • Passer til enhver hjelm – ingen huller og bar hud 😉

 

MessyWeekend skibrillens størrelse og mål

Brillens størrelse og mål

 

Marc fortæller:

“Det er essentielt for os, at vores goggles besidder alle de nødvendige funktionaliteter, som man har brug for på en skiferie, uagtet vejrforhold og om man er nybegynder eller professionel. Men lad os se det i øjnene – udseendet betyder mindst lige så meget. Derfor har vi lagt meget arbejde i designet, der kan fås i 8 designs til alle vejrforhold. Vores danske rødder har bragt den danske minimalistiske design filosofi i spil, hvilket har resulteret i simple, nordiske skibriller der matcher dit favorit ski gear. “

 

Produktet er udviklet og testet sammen med professionelle freestyle og alpin-skiløbere, og skibrillerne fremstilles af en producent i Kina, som producerer goggles for 2 af verdens top 5 bedste goggles-mærker.

 

MessyWeekend alle goggles

8 forskellige goggles

Hvilken linse skal jeg bruge på mine skibriller?

Forskellige linser til forskelligt vejr.

 

Fra solbriller til skibriller – mød de seje mennesker bag MessyWeekend

MessyWeekend startede eventyret i foråret med en disruption af solbrilleindustrien. Det hele begyndte med stifterne Morten Heick og Marc Østerskovs opdagelse af den store forskel, der er imellem produktionsomkostninger og salgsprisen af briller, hvilket antydede, at forbrugerne betaler langt mere end rimeligt for deres designersolbriller. Denne opdagelse blev grundlaget for MessyWeekend og deres mission; at forsyne den moderne forbruger med moderigtige, højkvalitets solbriller til en fair pris. Med det, udfordrede de etablerede solbrille-brands, og MessyWeekend ser ud til at have fat i noget. Siden deres start i april 2018 har de solgt solbriller i mere end 25 forskellige lande.

 

Turen gik så videre til skibrilleindustrien. Her er nemlig den samme tendens til et mismatch mellem produktionsomkostninger og salgspris. Det har Morten og Marc nu gjort noget ved.

 

De to danske iværksættere: Stifterne af MessyWeekend, Morten Heick og Marc Østerskov

Stifterne bag MessyWeekend, Morten Heick og Marc Østerskov

 

Hos MessyWeekend er mottoet at sikre, at hverdagen føles som weekend. Det kalder de MessyWeekend Magien – fordi du med et par af deres briller altid føler den og er dit ekstraordinære selv. Det er også ambitionen for deres goggles.

 

Så hvis du virkelig vil føle den på din næste skitur og løfte niveauet af hvad der allerede føles som en fest, så skal du have et par MessyWeekend Goggles med ?

 

Besøg Crowdfunding-kampagnen her, se alle de lækre pakker og produkter.

Besøg MessyWeekends eget website, og læs mere om virksomhedens visioner og find lækre solbriller, der kan få hverdagen til at føles som weekend.

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...