fbpx

Vælg side

Dansk biografpremiere på Into The Mind

Dansk biografpremiere på Into The Mind

OPDATERET MED INFO OMKRING PRÆMIER PÅ PREMIEREAFTENEN! 
Køb din billet her

Kom med til den officielle Danmarkspremiere på den længe ventede actionsports film ”Into The Mind”, i Grand Teatret i København.  

Dato: Søndag d. 6 oktober
Tid: 21.30
Billetter: KØB DEM HER
Pris: 80 kr.
Fra skaberne af storfilmen ”All I Can” præsenterer amerikanske Sherpas Cinema efterfølgeren ”Into The Mind”. Med fantastiske naturbilleder og imponerende skiløb slår Sherpas Cinema biografdørene op, for en innovativ og uforglemmelig storfilm. Historien om at forfølge drømmen om den ultimative udfordring, og samtidig have modet til at risikere alt.

Kom med dybt ind i sjælen på en skiløber, på hans rejse rundt i verden for at opnå det ultimative adrenalin kick. Gennem en film rejse på halvanden time, dokumentere Sherpas Cinema deres toårige filmprojekt, hvor de sammen med verdens bedste actionatleter, rejser verden rundt. Kom bl.a. med til den uberørte, men dødsensfarlige sne, i Alaska, klatring op af Himalayas stejleste bjergvægge, for derefter at kaste sig ned af bjerget igen –  på ski. Men hvad får et menneske til at rejse jorden rundt, for at finde adrenalinen på så udfordrende og livsens farlige bjerge?

Søndag d. 6 oktober har du muligheden for at dykke ind i disse menneskers liv når Skiers.dk, Freeskiing.dk og Blacksnow i samarbejde med Grand Teater viser ”Into The Mind”.

Sted: Grand Teater 
Adresse: Mikkel Bryggers Gade 8 – 1460 København
Dato: Søndag d. 6 oktober
Tid: 21.30
Billetter: KØB DEM HER
Facebook: FACEBOOK Begivenhed 
Pris: 80 kr.

Ekstra lækkerier til premieren:
Når vi nu er så heldige at kunne få en så stor film til Danmark, skal der selvfølgelig også være lidt ekstra lækkerier udover filmen. Monster Energy står for at levere lidt ekstra energi til aftenen – når du får sat dig ned i den bløde biografstol, vil der stå en kølig Monster klar til dig i kopholderen. På premiereaftenen vil der også være masser af fede præmier, som du kan vinde på aftenen. Der vil blive trukket lod om præmierne inde i biografen, så du bliver en del af konkurrencen, så snart du har købt din billet og sat dig ned i den magelige biografstol.

Der bliver trukket lod om følgende præmier på aftenen:
– 2 stk. flybilletter med SWISS til en valgfri destination i Europa
– 2 stk. flybilletter med SWISS til Schweiz
– 1 stk. The North Face jakke
– 1 stk. F-Stop taske

Film locations:

Whistler, Revelstoke, Nelson, og Bella Coola, British Columbia, Canada
Denali National Park, Alaska, USA
Calgary, Alberta, Canada
Zermatt, Schweiz
Bolivia
Nepal
Costa Rica

Atleter:

Callum Pettit, Kye Petersen, JP Auclair, Tom Wallisch, Rory Bushfield, Eric Hjorleifson, Austin Ross,  Kris Erickson, Johnny Collinson, Xavier de le Rue, Benji Farrow, Ingrid Backstrom, Izzy Lynch, Angel Collinson, DCP, Jimmy Chin, Renan Öztürk, Matty Richard , Ian Mcintosh, Mark Abma, Conrad Anker, Samuel Anthamatten, Karma Tsering, Chris Rubens, Julian Carr, Stan Rey, Tatum Monod, James McSkimming, Joel Loverin 

Vi glæder os til at se dig! 

{Vimeo}54348266{/Vimeo}

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...