fbpx

Vælg side

Danmarks vildeste ski-udsalg

Danmarks vildeste ski-udsalg

Det er snart vinter, ny ski-sæson og mange gode opstarts udsalg. Skiers.dk er på udkig efter de aller bedste priser til dig, og SURFLINE har lige nu vilde priser på masser af K2 ski. 

 

K2 Super Charger demo ski 175cm

k2 super charger 1617 1

Fantastisk pisteracer fra K2. Et lag titanium er godt, 2 lag er dobbelt så godt. Denne ski ligger stabilt og roligt lige meget hvor meget gas den får. Bemærk prisen. Husk: Leveres inkl binding monteret til dig, ny servicerede og med 100% garanti som nye. 

Før 6500,- nu 2300,- Se den her

 
 

K2 Poacher demo ski 184cm

k2 poacher 2

Fantastisk park/backcountry ski fra K2. Med sine 96mm under foden er dette skien der kan ALT. Park, pudder, piste. Forlæns, baglæns eller med hovedet nedaf.. Bemærk prisen. Husk: Leveres inkl binding monteret til dig, ny servicerede og med 100% garanti som nye. 

Før 6300,- nu 2700,- Se den her

 
 

K2 Pinnacle demo ski 191cm

k2 pinnacle ski 1

U la laaa.. Denne pudder ski er legendarisk og monteret med tour bindingen du kan stole på – DUKE EPF!. Japan here we go. Denne ski holder dig svævende gennem dyb sne, men kører faktisk genialt gennem opkørt terræn også. Bemærk prisen. Husk: Leveres inkl binding monteret til dig, ny servicerede og med 100% garanti som nye. 

Før 7400,- nu 3200,- Se den her

 
 

Om forfatteren

Anders Olesen

Anders var med til at grundlægge Skiers.dk tilbage i 2009. Han er freerideskiløber, skiinstruktør på højeste niveau og ansat som leder af Den Danske Skiskole. Anders har haft flere skisæsoner end alle de andre Skiers.dk skribenter har til sammen; 4 sæsoner i St. Anton am Arlberg, 1 i New Zeland, 2 i Argentina, 2 i Val Thorens, 2 som instruktør på Oure højskole i Frankrig og så en helt masse uger på gletchen i Hintertux. Anders er også til eventyr på højfjeldet i Norge, langrend og alt andet med sne. Han er vores udstyrsmand, og så vil han gerne sælge nogle bannere på Skiers.dk (skriv hvis du mangler et).

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...