fbpx

Vælg side

‘Copenhagen Winter Games’ holder åben jib-konkurrence for alle

‘Copenhagen Winter Games’ holder åben jib-konkurrence for alle

I forbindelse med det kommende big-air event, der løber af stablen i København til november, disker arrangørerne nu op med et jib-event, hvor alle kan være med. Til Copenhagen Street Fighter kan hele Danmark komme og vise sine hårdeste rail-skills, på både ski og snowboard.

Der er nu endnu en konkurrence at se frem til, hvis du skal ud og overvære nogle af verdens bedste på ski og snowboard kæmpe om det første Copenhagen Winter Games trofæ, under taget på B&W hallerne. Copenhagen Street Fighter er en klassisk jib-konkurrence, hvor alle kan komme og vise hvad de duer til på det fede rail-setup. Der bliver endda også en mindre Kids-Zone, så de yngste også kan være med.

Det er Schneestern, som også står for at bygge det kæmpe store big-air hop inde i hallen, der stiller det udendørs Street Fighter setup op. Om fredagen er det skierne der skal kæmpe om titlen som den bedste på rails og boxe. Og om lørdagen er det snowboardernes tur. Hvis du allerede har købt billet til Copenhagen Winter Games, har du også sikret dig billet til at deltage i Street Fighter konkurrencen, som selvfølgelig ikke ligger oven i at de professionelle begynder at vende på hovedet ud over big-air hoppet.

rail setupSetuppet kommer til at se således ud. Kids-Zone bliver med et mindre PVC rør.

Rail-setuppet kan desuden frit køres af alle under hele Copenhagen Winter Games, selvfølgelig foruden når Street Fighter konkurrencen skal afvikles. Så smæk dine ski eller dit board ned i cykelkurven og tag ud på Refshaleøen d. 3-4 november og få finpudset dine rail-skills inden sæsonen for alvor rammer. 

Info om konkurrencen:

Fredag (SKI):

15:30 – 16:30: Kvalificering, Copenhagen Street Fighter SKI

19:45 – 20:15: Finale, Copenhagen Street Fighter SKI

Køb din billet her: http://www.copenhagenwintergames.com/tickets/

Lørdag (SNOWBOARD):
13:00 – 14:00 – Kvalificering, Copenhagen Street Fighter SNB
19:45 – 20:15 – Finale, Copenhagen Street Fighter SNB
Køb din billet her: http://www.copenhagenwintergames.com/tickets/

KIDS STREET BATTLE (max 14 år) (lørdag):

Mix ski & snowboard:(træning hele dagen)17:00 – 17:30 – Finale

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...