fbpx

Vælg side

Billedeteaser fra ny dansk skifilm – “One&More”

Billedeteaser fra ny dansk skifilm – “One&More”

Optagelserne til den nye danske skifilm “One&More” er officielt skudt igang.

Frederik Højgaard, som er idemand og rider i den nye danske ski- og snowboardfilm “One&More”, melder om succesfulde første to uger med filmning til det nye projekt. 

Med en stærk riderliste lydende på bla. Sune Busch, Thomas Trads, Malik Berthelsen, Tobias Himmelstrup, Rasmus Nielsen, Johan Duus og Simon Houlind, drog filmcrewet ledet af produktionsselskabet “BeProfound” mod det kolde nord for at filme urban og park shoots. 

Den første uge bød på en tur rundt i Sverige for at finde det bedste urban med snowboard drengene. Vi hører rygter om wooden kink rails og uendelige tranny’s. Det skal nok blive spændende at se de færdige skud.

a 17

Derefter stod den på en uges park shoots i Trysils altid velshapede park. Drengene på ski blev ledt af Thomas Trads, der har hjemmebane i det norske resort. Night shoots og solopgange blev brugt som canvas for de bangers der blev smidt i løbet af ugen.

a 14

a 16

a 15

At dømme ud fra billederne, lover filmprojektet godt. Vi glæder os ihvertfald som små børn her på Skiers til udgivelsen en gang i efteråret. 

Følg “One&More” projektet på deres instagram lige HER:

Om forfatteren

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...