fbpx

Vælg side

Badass Box Session 2015: Filminterview, billeder og resultater

Badass Box Session 2015: Filminterview, billeder og resultater

Den Røde Plads var malet hvid, og bassen pumpede derudaf, da Badass Box Session 2015 i går blev afholdt på Nørrebro i København.

40 tilmeldte freestylere fra ski- og snowboardverdenen deltog i går i Danmarks største freestylekonkurrence, som fandt sted på Den Røde Plads på Nørrebro i København. Med hjælp fra deltagere, tilskuere og en DJ i topform skabte ski- og snowboardklubben Playground Snow rammerne for eventet. Selv Kong Vinter opfangede stemningen og bidrog med, hvad en ægte skioptimist vil kalde for sne.

Der blev i alt konkurreret i seks klasser i form af ski herrer, ski damer, ski junior, snowboard herrer, snowboard damer og snowboard junior. Selve konkurrencen blev skudt i gang klokken 14:00 med kvalifikationen, hvor alle atleterne havde mulighed for score point, som kunne bringe dem videre til finalen. Atleterne blev vurderet af et erfarent dommerpanel, som dømte freestylernes stil, kreativitet og sværhedsgrad af udførte tricks.

billede 2

billede 3

Kun de otte bedste atleter fra hver klasse gik videre til finalen. Der fik hver atlet tre forsøg til at lave tricket, som gav titlen som Danmarks mest Badass Boxer, samt en billet til næste års freestyle DM i Ringkollen i Norge. Finalen bød på flere kreative og svære tricks, men desværre blev snevejret meget voldsomt, hvilket betød, at finalisterne var en smule begrænset i at præstere optimalt.

Vinderne i ski- og snowboard herrer klasserne blev de forsvarende mestre Rasmus DJ og Sune Buschmann der begge, trods hård modstand fra konkurrenter og vejret, viste hvordan spillet skal spilles. Nedenfor kan du læse den samlede top tre for hver kategori.

Resultater

Ski herrer
1. Rasmus Dalbjerg Jørgensen
2. Nicolai Dencker Andreasen
3. Johan Duus Terkelsen

Ski damer*
1. Julie Terp
2. Flora Elliot Daa Funder

Ski junior        
1. Markus Haakon Boa
2. Morten Suhr
3. Nikolaj Horneman

Snowboard herrer
1. Sune Buschmann
2. Tomas Kamp
3. August Miller Koch

Snowboards damer*
1. Emilie Vad Johannsen
2. Laura Vester

Snowboard junior*
1. Andreas Bretton-Meyer
2. Alataq Karlsen

  • * = to eller færre atleter i denne klasse.

billede 4

billede 5


 Se eller gense recap fra eventet og interview med vinderen Rasmus DJ:

{Vimeo}146549576{/Vimeo}

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...