fbpx

Vælg side

Amager Bakke!

Amager Bakke!

Det kan være at skiferien i fremtiden kan foregå på lidt mere lokale præmisser, nemlig herhjemme i Danmark. Amager Bakke har længe været et innovativt projekt, som de fleste ski- og snowboardentusiaster herhjemme har fulgt mere eller mindre med i. 

177055473 skibakke

Efter at Nordea-Fonden har sagt god for økonomisk støtte til projektet, så ser det ud til at skibakken bliver en realitet og er sat til at åbne i 2017. Når projektet er færdiggjort, vil Amager Bakke indeholde 3 pister, hvoraf 1 sort, 1 blå og 1 grøn, Europas højeste klatrevæg på 85 meter samt grønne landskaber. Det er den danske arkitekt Bjarke Ingels og hans tegnestue BIG, som skal stå for designet af Amager Bakke. For de lidt mere ældre og avancerede bliver der muligheder for at benytte fleksible og flytbare freestyle-elementer som rails, halfpipes og hop.

177054943 04 snowboarders 

Efter Nordea-Fonden har valgt at støtte projektet, så nåede projektet deres budget på 82,4 millioner kr, og det ser ud til at Amager får et grønt område året rundt, som skal gøre plads til ikke kun snesport, men også moutainbiking og bjergløb.

Vi her på Skiers.dk ser ihvertfald frem til det!

Skiområde guides

Outdoorliv.dk på Facebook

Seneste videoer

Indlæser...